Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g7g5.3kcal1.2g0g0.1g0g
Perunasipulisekoitus 500g8.8g6kcal0.1g1.3g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g4.4g2.6kcal0g0.2g0.2g0g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g5.3g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g32kcal2.8g3.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko26g16kcal1.4g1.7g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g8kcal0.7g0.9g0.2g0.1g
Arvot/100g100g62kcal5.4g6.6g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314556