Tonnikalakastike

Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli3.1g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g10g6.2kcal0.3g0.8g0.2g0g
Ketsuppi, Heinz2.3g2.4kcal0g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)6.6g7.2kcal1.6g0g0.1g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.2g2.2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g37kcal4g3g1g0.2g
Valittu annoskoko26g19kcal2g1.5g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g9kcal1g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g73kcal7.8g5.9g2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113341