Kirjolohikiusaus

Laita uunivuuan pohjalle noin puolet peruna-sipulisekoituksesta, lohet väliin ja päälle sitruunapippuri mausteeks.

Loput peruna-sipulit päälle ja kermat kanssa.

(jos tykkään niin juustoraastetta voi laittaa päälle, mutta niistä tulee sit lissää kaloreita).

Uunissa about 50 minsaa 175-200 astetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 411 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)3.1g1.9kcal0g0.1g0.1g0g
Ruokakerma ingman 5%2.5g2.1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Rainbow perunasipulisekoitus13g8.1kcal0.2g1.9g0g0.2g
Kirjolohisuikale, hunajamarinoitu, Apetit7.5g16kcal1.1g0.2g1.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g57kcal2.8g4.6g2.8g0.4g
Valittu annoskoko26g29kcal1.4g2.3g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g14kcal0.7g1.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g111kcal5.4g8.9g5.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82167