Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Omena, ulkomainen kuorittu10g4.1kcal0g0.9g0g0.2g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)10g6kcal0.3g0.5g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g22kcal0.6g3g0.8g0.4g
Valittu annoskoko26g11kcal0.3g1.5g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g5kcal0.2g0.8g0.2g0.1g
Arvot/100g100g42kcal1.2g5.8g1.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500