Herkullinen pääsiäisen hernekeitto

Ruskista sipuli ja paista suikaleet.

Lisää hernekeitto ja vesi.

Anna kypsyä ja mennä muhennokseksi.

Lisää lopuksi kerma, tuorejuusto ja mausta sipulilla sekä basilikalla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1645 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hernekeitto, perinteinen (Jalostaja, 435g)13g15kcal0.8g1.9g0.5g0.4g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g5.5g7.4kcal1.2g0g0.3g0g
Kerma, ruoka 15% Flora0.8g1.2kcal0g0g0.1g0g
Sinappi 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, vähälaktoosinen 0.6g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g57kcal4g3.8g2.6g0.8g
Valittu annoskoko26g28kcal2g1.9g1.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g14kcal1g1g0.7g0.2g
Arvot/100g100g111kcal7.8g7.4g5.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172860