Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen1g0.3kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa5.9g1kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti 7.3g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g7.2g20kcal1.1g0.4g1.5g0.1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g2g5.1kcal0.6g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g63kcal3.4g1.8g4.4g0.4g
Valittu annoskoko26g31kcal1.7g0.9g2.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g16kcal0.9g0.5g1.1g0.1g
Arvot/100g100g121kcal6.6g3.5g8.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322799