Maella borssikeitto

Pese ja kuori juurekset.

Leikkaa ohuiksi suikaleiksi käsin tai monitoimikoneessa.

Suikaloi myös valkokaali.

Sulata voi suurehkossa kattilassa tai padassa ja kuullota suikaloituja kasviksia hetki.

Älä ruskista.

Kaada liemi kasvisten päälle ja anna keiton hautua kannen alla vajaat 30 minuuttia.

Mausta keitto makusi mukaan rosmariinilla, timjamilla ja rakuunalla, lisää ruskistetut nakit ja hauduta vielä hetki.

Tarjoa vaahdotetun smetanan ja ruisleivän kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Maella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 7g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kaali, valkokaali7g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Voi 0.5g3.3kcal0g0g0.4g0g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Viinietikka 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Täyslihanakki savuhovi (Savuhovi), annos 100g7g22kcal0.8g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g64kcal2g2g3.6g0.8g
Valittu annoskoko26g32kcal1g1g1.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g16kcal0.5g0.5g0.9g0.2g
Arvot/100g100g124kcal3.9g3.9g7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328310