Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus3.6g2.4kcal0.1g0.5g0g0.1g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä4.2g2.8kcal0.1g0.5g0g0.1g
Atria broilerin fileesuikale naturell7.3g8kcal1.7g0g0.2g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g28kcal3.8g2g0.4g0.4g
Valittu annoskoko26g14kcal1.9g1g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g7kcal1g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g54kcal7.4g3.9g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278084