Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow3.8g2.6kcal0.6g0g0g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g1.9g3.8kcal0.4g0g0.3g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g2.5g4.3kcal0.2g0.1g0.3g0.1g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.2g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g25kcal2.6g0.6g1.2g0.6g
Valittu annoskoko26g12kcal1.3g0.3g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g6kcal0.7g0.2g0.3g0.2g
Arvot/100g100g48kcal5g1.2g2.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347652