Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 2.9g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 4.7g10kcal0.9g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g25kcal2g0.6g1.6g0.2g
Valittu annoskoko26g12kcal1g0.3g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g6kcal0.5g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g48kcal3.9g1.2g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134401