Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys3.1g4.1kcal0.6g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Pakaste vihanneksia6.5g2.6kcal0.2g0.4g0.1g0.2g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto2.6g7.3kcal0.5g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g33kcal2.6g1.2g2g0.4g
Valittu annoskoko26g17kcal1.3g0.6g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g8kcal0.7g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g64kcal5.1g2.3g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298