Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 7g3.9kcal0.1g0.9g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 2.8g6.4kcal0.1g0.5g0.4g0.2g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g1.4g5.1kcal0.3g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g73kcal3.6g3g5.2g0.6g
Valittu annoskoko26g37kcal1.8g1.5g2.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g18kcal0.9g0.8g1.3g0.2g
Arvot/100g100g142kcal7g5.8g10.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675