Bataatti-parsakaali-vuoka

Kuori ja pilko bataatti sopivan pieniksi kuutioiksi, samoin paprika ja mausta pippurilla (musta-/sitruunapippuri), parsakaalit nuput ja nesteeksi kookosmaito.

Mikrossa kuvun alla n. 10 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Sopii näin yksinään tai lisukkeeksi esimerkiksi ohuille broilerinfileille.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 12g10kcal0.2g2g0g0.4g
Paprika, punainen4.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 4.7g1.6kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g4.7g8kcal0.1g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g41kcal1g4.8g1.6g1.2g
Valittu annoskoko26g20kcal0.5g2.4g0.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna13g10kcal0.3g1.2g0.4g0.3g
Arvot/100g100g79kcal1.9g9.3g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363462