Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 18g30kcal3.8g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen3.9g28kcal0g0g3.1g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g117kcal7.6g0.2g9.4g0.2g
Valittu annoskoko26g58kcal3.8g0.1g4.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g29kcal1.9g0.1g2.4g0.1g
Arvot/100g100g226kcal14.7g0.4g18.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393037