Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 14g28kcal2.6g0g1.9g0g
Amerikansekoitus, Apetit4.2g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.8g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Ruohosipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl2.8g10kcal0.1g0.1g1g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit3.5g4.6kcal0.1g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g91kcal6.2g0.8g7.2g0.2g
Valittu annoskoko26g45kcal3.1g0.4g3.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g23kcal1.6g0.2g1.8g0.1g
Arvot/100g100g176kcal12g1.6g14g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235531