Anjovislohi

Ohjeet

6 annosta

Huuhtele ja valuta anjovisfileet.

Leikkaa lohifileeseen pitkittäiset viillot parin sentin välein ja täytä anjovisfileillä.

Purista lohen päälle hieman sitruunamehua ja norota mietoa oliiviöljyä sekä ripottele lopuksi pippuria ja korianterijauhetta.

Suolaa ei tässä vaiheessa kannata laittaa, koska anjovisfileissä sitä jo on ja sitä voi lisätä vielä pöydässäkin.

Paista uunissa fileen paksuuden mukaan reilut parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 22g36kcal3.7g0g2.4g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)2.4g3kcal0.2g0.1g0.2g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g92kcal7.8g0.2g6.6g0g
Valittu annoskoko26g46kcal3.9g0.1g3.3g0g
Annoskoko puolitettuna13g23kcal2g0.1g1.7g0g
Arvot/100g100g178kcal15.1g0.4g12.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107800