Juustoinen juuresperunasosekeitto

Keitä juurekset ja pilkotut kuoritut perunat vihannesfondissa, lisää sulatejuusto ja soseuta sauvasekoittimella, mausta rouhitulla mustapippurilla.

Unohdin mitata veden, sitä oli sen verran että juurekset juuri ja juuri peittyivät, yhden annoksen kooksi tuli n. 370 g valmiina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Hejola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutiot Kesäpöytä 1 pss10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.3g
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g5.2g3.9kcal0.1g0.8g0g0.1g
Eva savuporo-kevätsipuli sulatejuusto (Arla ingman), annos 200g3.3g5.3kcal0.5g0g0.3g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g0.6g0.7kcal0g0g0.1g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g26kcal1.4g2.6g0.8g0.8g
Valittu annoskoko26g13kcal0.7g1.3g0.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g6kcal0.4g0.7g0.2g0.2g
Arvot/100g100g50kcal2.7g5g1.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258822