Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee22g43kcal4.1g0g3g0g
Rypsiöljy 1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Tilli, tuore 2.2g0.7kcal0.1g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g116kcal8.4g0g9.2g0g
Valittu annoskoko26g58kcal4.2g0g4.6g0g
Annoskoko puolitettuna13g29kcal2.1g0g2.3g0g
Arvot/100g100g225kcal16.3g0g17.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265603