Merimiespihvit

Ruskista lihaviipaleet ja sipulit öljyssä.

Kuori perunat.

valmista lihaliemi.

Lado perunat ja lihat + sipulit kerroksittain kannelliseen uunivuokaan ja ripottele pippuria joka kerroksen väliin.

Päällimmäiseksi tulee perunakerros.

Vuoka 175 C uuniin kunnes päällimmäiset perunat saavat hiukan väriä.

Peitä vuoka kannella ja madalla lämpö 15 C. Kypsennä 2 - 2,5 tuntia.

Ps. Minä käytän lihaliemen tilalla olutta n. 4 dl.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paisti (ilman rasvaa), annos 150g7.8g19kcal1.4g0g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 7g5.4kcal0.1g1.1g0g0.1g
Sipuli 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g63kcal3g2.4g2.4g0.2g
Valittu annoskoko26g32kcal1.5g1.2g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g16kcal0.8g0.6g0.6g0.1g
Arvot/100g100g122kcal5.8g4.6g4.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150205