Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green2.3g7.6kcal0.6g1.2g0g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g4.9g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g34kcal2.4g3.2g1g0.8g
Valittu annoskoko26g17kcal1.2g1.6g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g9kcal0.6g0.8g0.3g0.2g
Arvot/100g100g66kcal4.7g6.2g1.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223587