Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 10g3.6kcal0.5g0.2g0g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 12g26kcal2.1g0g2g0g
Juustoraaste emmental punaleima0.8g3kcal0.2g0g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.5g8.4kcal0.1g0.1g0.9g0g
Pekoni, paistettu 0.6g3kcal0.1g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g88kcal6g0.6g6.8g0.6g
Valittu annoskoko26g44kcal3g0.3g3.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g22kcal1.5g0.2g1.7g0.2g
Arvot/100g100g170kcal11.6g1.2g13.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886