Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 11g15kcal1.4g0g1.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki13g7.5kcal1.1g0.7g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g0.9g5.4kcal0.2g0.1g0.5g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Canderel makeutusjauhe0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g62kcal5.4g3g3.2g0g
Valittu annoskoko26g31kcal2.7g1.5g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna13g15kcal1.4g0.8g0.8g0g
Arvot/100g100g119kcal10.5g5.8g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116856