Kekin kukkakaali-nakki gratiini

Sekoita jäiset kukkakaalit ja pilkotut nakit vuokaan.

Valmista kattilassa gratiini: Sulata rasva, lisää jauhot, lisää pikkuhiljaa maito koko ajan sekoittaen.

Mausta valkopippurilla, suolalla ja halutessasi sipuli- ja valkosipulijauheella.

Lisää joukkoon aurajuusto ja anna sulaa.

Kaada valmis gratiini vuokaan.

Kypsennä uunin keskitasolla 225 asteessa noin 25min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit12g2kcal0.2g0.3g0g0.2g
Nakki, keskiarvo 2.8g6.6kcal0.3g0g0.6g0g
Flora margariini 60, annos 10g0.7g3.8kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen9g3.1kcal0.3g0.5g0g0g
Aurajuusto0.7g2.4kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g40kcal2g2.4g2.4g0.4g
Valittu annoskoko26g20kcal1g1.2g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g10kcal0.5g0.6g0.6g0.1g
Arvot/100g100g77kcal3.9g4.6g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153140