Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 9g1.6kcal0.2g0g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi5.6g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.7g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl7.5g6.4kcal0.1g0.3g0.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.7g5.5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g33kcal0.8g1.8g2.2g0.4g
Valittu annoskoko26g17kcal0.4g0.9g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g8kcal0.2g0.5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g64kcal1.6g3.5g4.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525