Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 11g20kcal2.9g0g1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)4.7g4kcal0g0.2g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Korppujauho 1.2g4.3kcal0.1g0.9g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 5.1g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Tilli, tuore 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g74kcal7.2g2.6g3.6g0.4g
Valittu annoskoko26g37kcal3.6g1.3g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g19kcal1.8g0.7g0.9g0.1g
Arvot/100g100g143kcal13.9g5g6.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341992