Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 9g6.8kcal1.4g0g0.1g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g8.4g10kcal0.3g0.3g0.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)6.2g15kcal0.6g2.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g66kcal4.6g6.2g2g1.2g
Valittu annoskoko26g33kcal2.3g3.1g1g0.6g
Annoskoko puolitettuna13g16kcal1.2g1.6g0.5g0.3g
Arvot/100g100g127kcal8.9g12g3.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858