Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g8g7.5kcal0g1.8g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Soijakastike 0.5g0.3kcal0g0g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g9g12kcal2g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g52kcal4.2g4.2g1.8g0.2g
Valittu annoskoko26g26kcal2.1g2.1g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g13kcal1.1g1.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g100kcal8.1g8.1g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451