Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 15g48kcal4g0g3.6g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras1.3g3.5kcal0.1g0.7g0g0.2g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 4.3g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g110kcal8.6g2.2g7.4g0.6g
Valittu annoskoko26g55kcal4.3g1.1g3.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g28kcal2.2g0.6g1.9g0.2g
Arvot/100g100g212kcal16.6g4.2g14.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347