Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g4.7g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Oliivi kivetön musta rainbow0.7g1.3kcal0g0g0.1g0g
Arla Apetina Feta 3%3.1g3.4kcal0.6g0.1g0.1g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton7.2g10kcal0.9g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Peruna (vanha, kuorittu)5.9g4.8kcal0.1g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g45kcal3.4g2.4g2.2g0.4g
Valittu annoskoko26g23kcal1.7g1.2g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g11kcal0.9g0.6g0.6g0.1g
Arvot/100g100g87kcal6.5g4.6g4.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=12248