Karppaajan munakas (karppaus)

Laita öljy ja voi kuumalle pannulle, lisää viipaloidut herkkusienet toiselle laidalle ja pekoni viipaleet toiselle laidalle pannua.

Lisää makusi mukaan suolaa herkkusieniin.

Laita paistetut sienet ja pekonit lautaselle odottamaan, mutta jätä rasva pannuun.

Riko munat pannuun ja lisää soija sekä oman makusi mukaan mausteet (paprikajauhe, vihreä tabasco, suola ja pippuri).

Kaada seos pannulle ja levitä koko pannulle anna hyytyä kiinteäksi, älä tee kokkelia vaan paista "lätty".

Kun munakas on hyytynyt, lisää pekonit toiselle puolelle ja päälle herkkusienet, silppua sienten päälle ruohosipuli.

Käännä toinen puoli munakkaasta päälle ja laita lautaselle.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Soijakastike 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 4.4g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Voi 3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot3.3g10kcal0.5g0g0.9g0g
Ruohosipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g158kcal4g0g16g0.2g
Valittu annoskoko26g79kcal2g0g8g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g39kcal1g0g4g0.1g
Arvot/100g100g304kcal7.7g0g30.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235207