Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.8g11kcal1.3g0g0.7g0g
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.4g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti rainbow5.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2.7g2.3kcal0g0.1g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g8.2g28kcal1.1g5.6g0.1g0.5g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g94kcal5g12.4g2.8g1g
Valittu annoskoko26g47kcal2.5g6.2g1.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna13g24kcal1.3g3.1g0.7g0.3g
Arvot/100g100g182kcal9.7g23.9g5.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145