ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g25g51kcal4.4g0g3.7g0g
Fariinisokeri0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g111kcal8.8g2.2g7.4g0g
Valittu annoskoko26g55kcal4.4g1.1g3.7g0g
Annoskoko puolitettuna13g28kcal2.2g0.6g1.9g0g
Arvot/100g100g214kcal17.1g4.3g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307