Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet7.8g1.8kcal0.1g0.2g0.2g0.1g
Gorgonzola-uusto, annos 50g5.9g19kcal1.1g0.1g1.6g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml10g15kcal0.2g0.2g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g73kcal2.8g1.4g6.6g0.2g
Valittu annoskoko26g37kcal1.4g0.7g3.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g18kcal0.7g0.4g1.7g0.1g
Arvot/100g100g140kcal5.4g2.7g12.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215300