Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g12g13kcal2.8g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Margariini 80% keskiarvo0.6g4.2kcal0g0g0.5g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g10g11kcal0.3g0.3g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g58kcal6.4g1g3.4g0.2g
Valittu annoskoko26g29kcal3.2g0.5g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g15kcal1.6g0.3g0.9g0.1g
Arvot/100g100g111kcal12.3g1.9g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486