Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala2.3g7.5kcal0.4g1.4g0.1g0.2g
Maitojuoma, profeel, valio7.8g1.6kcal0.3g0.1g0g0.1g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 2.3g1kcal0.2g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 2.3g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g10g6.3kcal1.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g55kcal4.6g5.2g1.8g0.6g
Valittu annoskoko26g27kcal2.3g2.6g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g14kcal1.2g1.3g0.5g0.2g
Arvot/100g100g106kcal8.9g10g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040