Pastitsio

Kerro ainekset 6lla niin saat laatikollisen.

kyseessä pirkan pastitsio ohje, johon tulee valkokastike päälle.

Itse jätän seuraavalla kerralla kananmunan pois, ei mielestäni sopinut valkokastikkeeseen.

ohje:
keitä pasta
paista jauheliha ja lisää maggi-sekoitus tai tomaattimurskaa.

täytä vuoka ensin puolella pastamäärästä, sitten valkokastiketta (loput ainekset) ja jauhelihasekoitus, loput pastat ja loput valkokastikkeet.

Uuniin puoli tuntia 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tuuls21
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.3g10kcal1.2g0g0.6g0g
Pasta, Pirkka Penne Rigato4.7g17kcal0.6g3.5g0.1g0.2g
Mozzarella juustoraaste, valio2.3g6.8kcal0.6g0g0.5g0g
Lasagne mix maustapussi (Maggi), annos 97g1.5g4.9kcal0.2g0.9g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.7kcal0g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Vähälaktoosinen iskukuumennettu rasvaton maito, Pirkka, 1l7.8g2.6kcal0.3g0.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.2g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g104kcal6.4g10.4g4.2g0.4g
Valittu annoskoko26g52kcal3.2g5.2g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g26kcal1.6g2.6g1.1g0.1g
Arvot/100g100g200kcal12.4g20.1g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62264