Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g16kcal1.8g0g1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka0.5g4.5kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)0.3g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Punaviini, 12%1.7g1.4kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 4.1g3.3kcal0.1g0.7g0g0.1g
Kesäkurpitsa4.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g55kcal3.8g2.2g3g0.4g
Valittu annoskoko26g27kcal1.9g1.1g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g14kcal1g0.6g0.8g0.1g
Arvot/100g100g105kcal7.3g4.2g5.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217267