Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 122g419kcal12.5g85.6g1.5g4.3g
Voi 22g161kcal0.3g0.1g18g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.2g6.9kcal0.2g1.3g0.2g0.6g
Sokeri 19g76kcal0g18.8g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Hiiva 5.5g4.1kcal0.7g0.1g0g0.4g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 66g42kcal2g3.2g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g1453kcal34.4g218.2g46.4g10.6g
Valittu annoskoko250g727kcal17.2g109.1g23.2g5.3g
Annoskoko puolitettuna125g363kcal8.6g54.6g11.6g2.7g
Arvot/100g100g291kcal6.9g43.6g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=52403