Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki156g88kcal13.3g7.8g0.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)63g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g64kcal1.9g13.1g0.2g0.7g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g577kcal44.2g57.2g18.4g1.4g
Valittu annoskoko250g289kcal22.1g28.6g9.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna125g144kcal11.1g14.3g4.6g0.4g
Arvot/100g100g115kcal8.8g11.4g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108747