Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 50g109kcal9.1g0g8.1g0g
Kieli naudan 50g100kcal8.3g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Peruna, vanha, kuorittu 125g95kcal2.3g19.3g0.2g1.2g
Vesi7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g629kcal40.4g41.8g31.8g4.2g
Valittu annoskoko250g314kcal20.2g20.9g15.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna125g157kcal10.1g10.5g8g1.1g
Arvot/100g100g126kcal8.1g8.4g6.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109641