Feta-jauhelihapaistos

Jauheliha, muna, kerma, jugurtti, sipuli ja valkosipuli tasaiseksi taikinaksi.

Maustetaan maun mukaan esim.

yrttisuolaa, paprikajauhetta, chilijauhetta ja basilikaa.

Taikinasta tehdään voipaperille tasainen noin sentin paksuinen levy.

Laitetaan keskelle fetaa ja suolakurkkua (myös tuoretta oreganoa ja oliiveja voi laittaa).

Rullataan voipaperin avulla pötköksi ja suljetaan päät tarkasti.

Laitetaan uuniin 180 astetta ja noi 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Kicka74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 125g284kcal23.8g0g21.3g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 47g107kcal6.6g0.8g8.4g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)14g18kcal0.5g0.5g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 9g31kcal0.2g0.3g3.3g0g
Suolakurkku (Regalo), annos 100g16g5kcal0.2g1g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 19g24kcal2.1g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g955kcal68g8.4g72.4g0.8g
Valittu annoskoko250g477kcal34g4.2g36.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna125g239kcal17g2.1g18.1g0.2g
Arvot/100g100g191kcal13.6g1.7g14.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118804