Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka83g140kcal16.7g0g8.3g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g42g23kcal1.3g2.7g0.8g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g21g54kcal3.1g0g4.6g0g
Tomaattimurska 104g31kcal0.6g5.5g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g495kcal43.4g16.4g27.8g4g
Valittu annoskoko250g248kcal21.7g8.2g13.9g2g
Annoskoko puolitettuna125g124kcal10.9g4.1g7g1g
Arvot/100g100g99kcal8.7g3.3g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570