Lanttukaalipata

450g valkokaalia
450g lanttua
200g sipulia
suolaa keitinveteen
0,5l vettä

Leikkaa kaali ja sipuli ohueksi suikaleeksi ja raasta lanttu isolla terällä.

Mausta keitinvesi suolalla ja lisää kaikki pataan.

Anna hautua miedolla lämmöllä mahdollisimman kauan (1-2 tuntia).

Lähde: Pirre

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 70g20kcal0.7g3.2g0.2g1.3g
Kaali, valkokaali70g15kcal0.8g2.4g0.1g1.5g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g87kcal3.8g14.2g0.8g6.6g
Valittu annoskoko250g44kcal1.9g7.1g0.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna125g22kcal1g3.6g0.2g1.7g
Arvot/100g100g17kcal0.8g2.8g0.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139612