Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 63g11kcal0.4g1.6g0.3g0.4g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g63g244kcal0g61.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g63g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Raparperi 63g21kcal0.4g3.4g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g587kcal2.4g140g1g5.8g
Valittu annoskoko250g294kcal1.2g70g0.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna125g147kcal0.6g35g0.3g1.5g
Arvot/100g100g118kcal0.5g28g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731