Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g42g188kcal3.2g28.3g6.7g1.5g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)21g131kcal0g0g14.6g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g83g192kcal0.3g10g16.7g0.4g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g42g46kcal0.2g6.3g2.1g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)63g319kcal2.8g35.6g21.3g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g1751kcal13g160.4g122.8g12.6g
Valittu annoskoko250g876kcal6.5g80.2g61.4g6.3g
Annoskoko puolitettuna125g438kcal3.3g40.1g30.7g3.2g
Arvot/100g100g350kcal2.6g32.1g24.6g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272496