Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g66g51kcal1.5g0.3g4.8g0g
Sipuli 48g15kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.4g15kcal0.4g3.1g0.1g0.2g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 44g53kcal1.4g2g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana501g266kcal7.8g15.4g18.8g2g
Valittu annoskoko250g133kcal3.9g7.7g9.4g1g
Annoskoko puolitettuna125g67kcal2g3.9g4.7g0.5g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3.1g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302612