Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell88g97kcal20.2g0g1.8g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g4.4g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka4.4g0.4kcal0g0g0g0g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g7.3g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Herne-maissi-paprika, Pirkka29g20kcal1.2g3.2g0.2g0.9g
Makaroni, keitetty, suolaa 117g113kcal3.5g22.9g0.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana501g464kcal50g52.8g4.8g4.6g
Valittu annoskoko250g232kcal25g26.4g2.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna125g116kcal12.5g13.2g1.2g1.2g
Arvot/100g100g93kcal10g10.5g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566