Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman38g64kcal4.5g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 9g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Palsternakka 14g8.9kcal0.1g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Juuriselleri 13g4kcal0.2g0.6g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g19g11kcal0.3g2.4g0g0.2g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana501g191kcal11g11.6g8g3.6g
Valittu annoskoko251g95kcal5.5g5.8g4g1.8g
Annoskoko puolitettuna125g48kcal2.8g2.9g2g0.9g
Arvot/100g100g38kcal2.2g2.3g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512