Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 38g46kcal8g0g1.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 19g14kcal0.4g2.9g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.3kcal0.1g1.1g0g0.5g
Maissi, pirkka6.6g8.1kcal0.2g1.7g0.1g0.2g
Papu, ohut vihreä, pirkka9g2.5kcal0.2g0.4g0g0.2g
Lehtiselleri 3.8g0.5kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl3.8g2.8kcal0.2g0.3g0.1g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)0.9g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 122g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%14g23kcal0.4g0.4g2.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana501g274kcal19.8g19.2g12.4g2.6g
Valittu annoskoko251g137kcal9.9g9.6g6.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna125g69kcal5g4.8g3.1g0.7g
Arvot/100g100g55kcal4g3.8g2.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153942