Naudanlihapata, ei perunaa

Laita uuni lämpiämään 225 C:een.

Viipaloi porkkana, kuutioi lanttu, puolita herkkusienet ja lohko sipulit.

Halutessasi voit lisätä myös 2-3 kynttä valkosipulia pieninä paloina.

Pilko lihat isohkoiksi paloiksi ja ruskista ne pintapuolisesti pienessä määrässä öljyä.

Valmista lihaliemi, n. litra vettä ja 2 lihaliemikuutiota.

Kasaa pilkotut kasvikset ja liha uunivuokaan, kaada päälle lihalientä niin että peittyvät juuri ja juuri.

Lisää vielä punaviini ja laita uuniin ilman kantta n. tunniksi.

Alenna lämpöä 150 C ja anna hautua vielä 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 501 grammaa

Leego1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäpaistipihvi, lidl50g63kcal9.5g0.5g2.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Lanttu 30g8.7kcal0.3g1.4g0.1g0.5g
Herkkusieni 15g2.4kcal0.3g0g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Punaviini 10g7.1kcal0g0g0g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Öljy1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana501g213kcal21g8.6g8.4g3.4g
Valittu annoskoko251g107kcal10.5g4.3g4.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna125g53kcal5.3g2.2g2.1g0.9g
Arvot/100g100g43kcal4.2g1.7g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279525